Lydia Schotema heeft als voedingsdeskundige
en diëtiste ruim twee jaar bij ons in het
centrum gewerkt. Wij hebben haar daar leren kennen als een zeer betrokken persoon met veel kennis over voedsel/eten en eetpatronen. Haar grootste kracht is om personen met gewichtsproblemen te motiveren hun eetgedrag te veranderen waardoor haar succesratio hoog is. Verder is het een fijn en collegiaal mens om mee samen te werken. We zullen haar in ons centrum missen en wensen haar veel succes in het opzetten van een ongetwijfeld succesvolle praktijk.

 

Willem-Jan Kuiper, directeur PMCD

 

Diëtisten voor professionals

Hoewel patiënten terecht kunnen voor alle soorten voedings- en dieetadviezen, hebben we veel ervaring in begeleiding van patiënten met diabetes mellitus, maag-, darm- en leveraandoeningen, ondergewicht/ondervoeding en oncologie.


Wilt u praktijkervaringen uitwisselen? 

Onze praktijk staat open voor zorgverleners en praktijkondersteuners om een keer mee te kijken in de praktijk. Met onze kennis en begeleiding van patiënten willen wij de beste oplossing bieden: een plan dat maximaal bijdraagt aan het herstel of het beste past bij het ziektebeeld van de patiënt. Maar ook een oplossing bieden die voor de patiënt prettig en goed na te leven is. De patiënt staat bij ons centraal! We bouwen vertrouwen op zodat patiënten geen belemmering ervaren om te praten en vragen te stellen.

Bent u als professional geïnteresseerd en wilt u ons zien werken in de praktijk? Neem even contact op!


Een afspraak maken is heel eenvoudig!

Maak kennis met Diëtistenpraktijk Lydia Schotema. 

U kunt bellen met Lydia Schotema op: 06-55754248, direct e-mailen naar lydia@dietistenpraktijklydiaschotema.nl, of onderstaand formulier invullen. U kunt dan aangeven wanneer u het liefst wilt worden teruggebeld.


Contactformulier

Voornaam:*
Achternaam:*
Telefoonnummer:
E-mailadres:*
Opmerkingen:*