__

 

Begeleiding


Primair: voedings-en dieetadvies, en begeleiding

Als het om gezonde, verantwoorde voeding gaat, is de diëtist de aangewezen professional voor u om naar door te verwijzen.

Er zijn verschillende redenen waarvoor patiënten voedings- of dieetadvies nodig kunnen hebben. Wij zullen met uw patiënt zijn of haar eetgewoonten bespreken en daar in goed overleg verbeteringen in aanbrengen. Naast individuele begeleiding in de praktijk verzorgen wij ook huisbezoeken en groepsvoorlichtingen.

 

Doorverwijzing door artsen en specialisten

De meeste patiënten worden doorverwezen door huisartsen, maar ook specialisten verwijzen steeds vaker patiënten door naar onze diëtistenpraktijk!

Dit gebeurt bijvoorbeeld bij patiënten die voor of na een operatie moeten afvallen of aankomen. Het voorkeursmoment voor een verwijzing naar de diëtist is meestal na het stellen van uw diagnose.

Preventief verwijzen kan gewenst zijn wanneer er sprake is van een verhoogd risico op een bepaalde aandoening of wanneer een patiënt een behandeling moet ondergaan die de voedselinname kan beïnvloeden. Klik hier voor de aandoeningen en situaties waarbij we uw patiënt kunnen begeleiden.

 

Snel antwoord nodig? Bel of mail ons.

Intercollegiaal kunt u bellen met Lydia Schotema op: 06-55754248. Als zorgverlener kunt u ook een e-mail sturen naar: lydia@dietistenpraktijklydiaschotema.nl, of vul onderstaand formulier in.


Contactformulier

Voornaam:*
Achternaam:*
Telefoonnummer:
E-mailadres:*
Opmerkingen:*