Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Samen werken aan verbetering,
voor jou!

Sporten is gezond

Sporters zijn vaak al bezig met hun gezondheid. En dan in het bijzonder met beweging. Maar ook sporters lopen soms tegen problemen aan. Bijvoorbeeld bij het vinden van de juiste voedingsbalans in een strak trainingsschema. Of bij het afstemmen van het eetpatroon op een bepaald sportdoel.

Sportdiëtist

Krijg jij de juiste en voldoende voedingsstoffen, energie en bouwstoffen binnen om te presteren, je spieren op te bouwen, maar ook om je spieren te laten herstellen? Als sportdiëtist kijkt Diëtistenpraktijk Lydia Schotema met jou naar het juiste voedingspatroon. Eventuele tekorten en/of overschotten in je voeding brengen we in kaart om een gebalanceerd, op jouw sportieve doelen, afgestemd voedingspatroon te vinden. Daarbij werken we nauw samen met Praktijk Moventes.

“Een tijd lang had ik als fanatiek hardloper maag- en darmproblemen. Hiervoor ben ik bij Lydia terecht gekomen. Lydia gaf direct en duidelijk het juiste voedingsadvies en vrijblijvende voedingstips voor het hardlopen. Hierdoor voel ik mij lichamelijk weer topfit en loop ik weer als vanouds.” - Een fitte loper uit IJsselstein