Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Diëtiste
Lydia Schotema

Over Lydia

Lydia Schotema is een goed opgeleide, betrokken en persoonlijke diëtist en leefstijlcoach. Zij geeft advies volgens de nieuwste richtlijnen en protocollen van de beroepscode en gedragsregels van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Altijd betrokken en laagdrempelig, want het is soms al moeilijk genoeg om die eerste stap te zetten.

“Als diëtiste vergroot ik graag het bewustzijn omtrent voeding en iemands persoonlijke voedingspatroon. Door het maken van bewuste keuzes wil ik mijn patiënten de ommekeer laten maken naar gezond en goed eetpatroon.

Diëtetiek is mijn passie en ik ben altijd gemotiveerd om je te helpen. Ik ben altijd eerlijk in mijn advies, soms confronterend, maar altijd met het doel om je te helpen. Ik bied daarbij de handvatten die het makkelijker maken. Met veel praktijkvoorbeelden die tot de verbeelding spreken. Dat werkt goed. Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar ik help je graag op weg!”

Maak direct een afspraak

selectiefoto-s-3-mb-4597.jpg

Een eerste stap zetten is altijd moeilijk, maar Lydia zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt. Luistert naar wat jij wil en kan. Samen kijken naar een verbetering van de levensstijl, die vol te houden is. Inmiddels zijn mijn partner en ik ruim 20 kg kwijt op een gezonde manier en hebben wij dit al minimaal één jaar stabiel. Had ik maar veel eerder deze “eerste” stap gezet! - Linsey (&Roy)