Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

Verander je leefstijl,
begin met een gebalanceerd
voedingspatroon

Samenwerking

Vaak is het van belang dat bij bepaalde ziektebeelden multidisciplinair gewerkt wordt. Diëtistenpraktijk Lydia Schotema werkt daarom samen met diverse zorgprofessionals en partners in de zorgsector. Samen kunnen we jou zo goed mogelijk begeleiden. 

Gezamenlijke kennis

Met onze gezamenlijke kennis zijn we in staat om jou nog beter te begeleiden en de beste oplossing te bieden: een plan dat maximaal bijdraagt aan het herstel of het beste past bij jou. Een prettige oplossing die goed na te leven is. Met een goed dieetadvies en waar nodig met extra mentale of fysieke support.

Begeleiding

Wij begeleiden je altijd individueel. Een dieet- of voedingsplan is tenslotte heel persoonlijk. Wel is het mogelijk om het traject voort te zetten met groepsbegeleiding. Hier deel je onderling ervaringen en kun je elkaar stimuleren om door te gaan. Voorlichting en cursussen in samenwerking met andere zorgprofessionals staan hierbij vaak centraal. Zo streven we met elkaar naar die oh zo belangrijke gezonde eet- en leefstijl. Samen sterk!

Partners

  • John Labrie, Moventes Fysiotherapie. Op het gebied van sport-, fysio en manueeltherapie.
  • Marie Louise de Koster, All Body Yoga. Op het gebied van yoga.
  • De Geboortezaak, verloskundige praktijk. Begeleiding van zwangeren met Diabetes
    Gravidarum
selectiefoto-s-3-mb-4635.jpg
selectiefoto-s-3-mb-3.jpg

"Eindelijk een diëtiste die diabetes ,en het hebben ervan begrijpt. Haar adviezen over voeding en lifestyle gaan ergens over. Het contact met de diabetesverpleegkundige is optimaal zodat er in samenspraak een perfect plan van aanpak gemaakt kan worden op persoonlijke basis. By the way; ben ook nog 18 kilo afgevallen."  -Harry